Ik werk vooral met vrouwen die zich er bewust van zijn dat de huid de spiegel van de ziel is en dan ook verzorging zoeken voor beide.

Vrouwen die bijvoorbeeld een gezin met kinderen hebben en ook nog een drukke baan. Ze komen thuis van hun werk en direct wordt hun aandacht weer opgeëist door man of kinderen.

Of vrouwen wiens kinderen het ouderlijk huis al hebben verlaten en nu eindelijk aan zichzelf toekomen. Iets waar ze de laatste twintig jaar geen tijd voor hebben gehad; me-time!

GezichtsmassageHerken jij jezelf in één van onderstaande scenario’s?

Jij hebt regelmatig het probleem dat je wordt geleefd. Je hebt een drukke baan en als je thuis bent eisen de kinderen en je man jouw aandacht meteen weer op. Zo loop je constant op de toppen van je tenen en kom je totaal niet aan jezelf toe. Jij streeft geluk na en toch neem jij geen tijd voor jezelf om je weer op te laden.

Jouw gezicht wordt rood bij alles wat je erop doet. Je hebt al veel verschillende crèmes geprobeerd en iedere keer heb je als resultaat dat je minstens een paar dagen met een knalrood hoofd rondloopt. Jij zoekt een crème waar je geen risico mee loopt.

Massage Jij wilt geen synthetische stoffen op jouw gezicht gebruiken, maar weet totaal niet waar je dan op moet letten. Je leeft gezond, eet zo mogelijk biologisch en voelt je er niet lekker bij dat je dan wel cosmetica op jouw huid gebruikt waar synthetische stoffen en zelfs gifstoffen inzitten. Jij weet maar al te goed dat deze stoffen belastend zijn voor jouw lichaam. Jij zoekt goede voorlichting hierover en een adres waar je biologische cosmetica kunt vinden.

Je bent een spirituele vrouw en staat bewust in het leven. Je bent je er terdege van bewust dat als jij niet lekker in je vel zit, je huid ook moeilijk gaat doen. Je zoekt een huidverzorging die verder gaat dan alleen de buitenkant, omdat je wel begrijpt dat dat alleen niet voor jou werkt.

Serene sfeer bij Natuurlijk Mooi ZijnJij vindt dat je er de laatste tijd zo oud uit gaat zien. Je krijgt lijnen op jouw voorhoofd en rondom je ogen. Je krijgt rimpels en het gaat een beetje hangen allemaal. Je huid wordt droger en bleker. Jij wilt dit stoppen, maar je weet niet hoe. Ook lichamelijk merk je dat de jaren gaan tellen. Je bent eerder moe en voelt je af en toe net een oude vrouw. Toch wil je geen facelift, botox of andere enge inspuitingen. Jij zoekt een veilig en natuurlijk alternatief.

Jij bent al lang uit de pubertijd en loopt nog steeds rond met jeugdpuistjes. Je hebt al veel huidproducten geprobeerd en je hebt ook al verschillende behandelingen bij schoonheidsspecialistes gehad, maar nog steeds heb je een gezicht vol rode bulten. Je voelt je daardoor onzeker en bent bang dat mensen je vies vinden. Je zoekt een therapie die jou voorgoed van deze puisten af helpt.

Wil jij een gezonde huid en er stralend uitzien?

Laat mij je helpen om met minder moeite, een gezonde huid te krijgen en een stralende verschijning te worden! Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze.